Sunday, 20 February 2011

Nieuwe foto's van beer Ollie..!!

Aangezien ik niet zo goed ben in het maken van leuke foto's, krijg ik binnenkort een snel-cursus fotografie van een lieve vriendin..! Zij gaat mij in een dag leren hoe ik de mooiste foto's kan maken van mijn beertjes en
ook alle andere leuke freubels die ik maak... Volgens critici waren mijn vorige foto's van beer Ollie een beetje overbelicht en wazig... Dus een nieuwe poging met wat goede tips en..: tadda...daar zijn wat nieuwe foto's van Ollie!
Zijn ze een beetje gelukt??

Zo.., en nu ga ik gauw verder met mijn nieuwe beertje Julia... Ik hoop haar eind volgende week te kunnen presenteren aan jullie... Ik hoop met mooi foto's..hihi!!

Thursday, 10 February 2011

De eerst Cupcakebear is geboren; Ollie!!

Het is dan eindelijk zover...na veel oefenen en uitproberen is dan toch eindelijk dit lieve beertje Ollie ontstaan..!! Is ie niet schattig!! Hij kan je met zijn oogjes zo vertederend aan kijken, een echte charmeur.., hihi!! Het maken van deze schat heeft wel wat tijd gekost, hij is natuurlijk door mijzelf ontworpen en met de hand gemaakt. Zijn pootje hebben hele zachte kussentjes gekregen en zijn vachtje is van het zachtse mohair...een echte "knuffelbeer"!!