Tuesday, 30 October 2012

Dag allemaal,

We zijn weer terug van de beurs.., het was zo leuk om mee te maken!!
Veel leuke beren en poppen verzamelaars heb ik mogen ontmoeten!


De reacties op mijn stand waren gelukkig erg positief, tja, ik stond er voor het eerst,... en dan is het wel een beetje spannend wat mensen van je werk vinden..!


Dit sterkt zeker om door te gaan met creƫren!! Zaterdagavond op zondagnacht heb ik ook bijna niet
kunnen slapen van alle drukte, haha!

Nogmaaals bedankt voor alle leuke en lieve reactie's..

Fiine avond nog allemaal, en tot gauw..!

Lieve groetjes,
Jacqueline

Wednesday, 24 October 2012

Naar de grote poppen en berenbeurs toe in Den Bosch op 27 en28 Oktober!!

Dag allemaal,

Het is helaas al weer enkele maanden geleden dat ik iets op mijn blog gezet heb.., maar ik ben jullie zeker niet vergeten...!!
Op dit moment heb ik het druk met de laatste hand leggen op alle beren die ik gemaakt heb, en dat zijn er de afgelopen weken veel geweest, haha!! Zo leuk om creatief bezig te zijn,.. maar dat hoef ik jullie vast niet te vertellen..!

Dit weekend is het dan eindelijk zo ver, dan sta ik, en menig ander beren en poppenmaakster op de beurs in Den Bosch, ik kijk er met veel plezier naar uit. Het is ook de eerste keer dat ik op een beurs ga staan met al mijn kleine en grote creaties, en dat is ook wel een beetje spannend!!

Ik kijk uit naar alle mensen die gezellig komen kijken op deze dagen naar mijn stand, en ben erg benieuwd wat de reactie's zullen zijn....Als je ook komt dit weekend, mijn stand is herkenbaar aan de grote banner met het Cupcakebears logo...

Misschien tot dan.., en anders een heel fijn weekend alvast gewenst aan jullie allemaal!!

Lieve groetjes,
Jacqueline Hoogers