Sunday, 11 November 2012

Beer Thomas en Annebel..

Dag allemaal,

Het is alweer 2 weken geleden dat de poppen en berenbeurs geweest is in Den Bosch.., meteen hierna wilde ik jullie wat foto's laten zien van mijn beertjes..
Helaas liep dat een beetje anders..
Na de beurs heeft ons huis een beetje op zijn kop gestaan omdat onze kozijnen vervangen zijn en er een heerlijk groot dakkappel geplaatst is op ons huis..
Heel erg fijn!! Ons fijne huis is nu behagelijk warm, wat eerst een stuk minder was, en ook het dakkappel zorgt voor veel licht op onze zolder, en deze zolder gaat mijn creatieve werkplek worden.. dus allemaal goed nieuws!
Maar het zoals gezegt was ons huis vol bouwmatriaalen en overal lag houtsnippers en andere troep, hoort er allemaal bij..en dit moest eerst opgeruimt!

Dit hier is Thomas..., hij speelt graag met zijn stapelblokjes, zo lief...maar soms haalt hij ook kattekwaat uit! Graag zit hij na het spelen op een stoeltje en steekt dan eigewijs zijn neusje in de lucht, als of hij wil zeggen ik heb niks gedaan hoor!!Er volgen  meer beertjes in de komende weken, en alle beertjes komen ook op Etsy te staan! Zie mijn zijbalk op mijn blog!Dit is Annebel, ze is heel zachtaardig en kijkt vrolijk uit haar oogjes .., ze is echt een schatje en zorgt goed voor haar kleine broertjes en zusje...!

Fijne avond nog allemaal.. en tot snel!


Lieve groetjes,
Jacqueline